Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420
Woning foto
Verkocht

Heerengracht 50 in Franeker

Specificaties

Aantal kamers : 3 (1 slaapkamer, mogelijkheid tot 3)
Woonoppervlakte : 108 m²
Perceeloppervlakte : 79 m²
Bouwjaar : 1900
Energielabel : -
Prijs € 245.000 K.K.

Woningomschrijving

Wat een plaatje! Prachtig rijksmonument in het centrum van Franeker. De woning beschikt over 1 slaapkamer (3 slaapkamers is een mogelijkheid), 2 badkamers, 3 toiletten, woonruimte op de eerste verdieping. Achter de woning bevindt zich een kleine plaats met kunststof opberghok. De woning heeft een woonoppervlakte van 108m2. De woning is gesitueerd op loopafstand van het centrum, de supermarkt en basisschool.

Indeling van de woning
Begane grond:

Je komt binnen in de lange hal. De hal is voorzien van vloerverwarming. Op de begane grond tref je het toilet met douche en een kamer met de witgoedaansluiting. Een zeer ruime woonkamer met balkenplafond. Voorheen waren dit twee slaapkamers maar de huidige eigenaren hebben de tussenwand verwijdert. Door hier weer een tussenwand te plaatsen, zijn er twee extra slaapkamers te realiseren.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping tref je een tweede toilet. De keuken is voorzien van een gaskookplaat. Door middel van schuifdeuren is de keuken af te sluiten van de woonkamer. Hierna kom je in een heerlijke lichte woonkamer met een balkenplafond.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede badkamer met ligbad, hangtoilet en wastafel. Een kleine babykamer/bergkamer. Hierna kom je in de zeer ruime slaapkamer.

Zolder:
Door middel van een trap is de bergzolder bereikbaar.
 
Informatie:
Woonoppervlakte 108m2
Perceeloppervlakte 79m2
Deels isolerende beglazing
Tussen 2008-2015 geheel gerenoveerd
Rijksmonument 15705
CV-ketel Vaillant (2013, eigendom)