Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420

Over Makelaardij Harlingen

Altijd gaan voor een maximaal resultaat

Een persoonlijke benadering staat bij Makelaardij Harlingen voorop zonder 9 tot 5 mentaliteit. Als klant kunt u ons ten alle tijden bereiken. 

Wij geloven dat elke opdrachtgever en elk huis de maximale aandacht verdienen. Echte aandacht is meer dan alleen luisteren. Het is betrokken zijn, je verdiepen in de situatie van de (ver)kopers en een strategie op maat uitwerken.

De aan- of verkoop van een woning is een van de grootste financiële beslissingen die u ooit neemt.
Makelaardij Harlingen is er om u hierbij professioneel te ondersteunen!

Makelaardij Harlingen werkt samen met professionele partners zoals hypotheekadviseurs, stylisten, fotografen en inmeet bedrijven. We zetten social media succesvol in voor onze opdrachtgevers. Wij geloven dat een perfecte presentatie resulteert in een optimale opbrengst. Met een professionele brochure, foto’s en verkoopteksten proberen wij een maximale opbrengst van de woning te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Door onze korte schakel met de hypotheekadviseur kunnen wij u in alles helpen. Wij ondersteunen u van A tot Z.

Makelaardij Harlingen is een eigentijds makelaarskantoor met een frisse blik en 100% focus op resultaat.
Wilt u uw huis verkopen of wilt u een huis aankopen? Bij makelaardij Harlingen bent u hiervoor aan het juiste adres!

Bent u benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Klik dan hier!

Waarom kiezen voor Makelaardij Harlingen?
Andere blik

Makelaardij Harlingen heeft een andere kijk op de woningmarkt en gaat mee met de tijd. Ondanks dat de woning altijd op Funda komt te staan zetten wij ook onze social media kanalen succesvol in. Met een gemiddeld bereik van 20.000 tot 40.000 per woning op Facebook bereiken wij gemiddeld meer dan de andere makelaars.

Altijd bereikbaar
Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Ook kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp. Geen 9-5 mentaliteit dus!

Eerlijke prijs tegen de beste service
Wij hanteren een vast-tarief die voor de verkoop wordt afgesproken. Opstartkosten worden net zoals ons tarief bij de notaris verrekend. Wil een potentiële koper een woning bezichtigen op zaterdag of zondag? Als dat voor u geen probleem is, is dat voor ons ook geen probleem en staan wij er in het weekend ook gewoon! Wij verkopen geen nee.

Online marketing
Naast Funda zetten wij onze social media kanalen succesvol in bij de verkoop van uw woning. Hiermee komt uw woning nog meer onder de aandacht bij potentiële kopers dan de woning alleen op Funda. Gemiddeld bereiken wij zo'n 20.000 tot 40.000 personen op Facebook!