Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420
Woning foto
Beschikbaar

Terp 23 in Sexbierum

Specificaties

Aantal kamers : 6 (4 slaapkamers)
Woonoppervlakte : 184 m²
Perceeloppervlakte : 295 m²
Bouwjaar : 1930
Energielabel : C
Prijs € 295.000 K.K.

Woningomschrijving

Op loopafstand van de Waddenzee, fietsafstand van Harlingen en een uur rijden van Amsterdam, ligt deze volledig gerenoveerde en verduurzaamde (100% elektrische) jaren dertig woning aan een rustig, kindvriendelijk parkje met maar liefst 184m2 woonoppervlakte. De woning heeft 295m2 aan eigen grond en beschikt over 4 slaapkamers. Één van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond met eigen badkamer. Op de eerste verdieping tref je nog een badkamer en 3 slaapkamers. De woning is geheel gasloos.

Indeling van de woning
De entree bevindt zich aan de zij/achterkant van de woning alwaar men binnenkomt in een hal met toilet voorzien van een hangende wc en fonteintje. Verderop in de hal zit de nieuwe meterkast en daar tegenover een toegangsdeur tot een kleine kelder waar de watermeter zit. Vanuit de hal loopt u rechtdoor naar de grote eetkamer met uitzicht over de voortuin en het parkje en de ruime woonkamer met openslaande dubbele deuren naar de patio en een openhaard.

Terug in de hal kunt u ook rechtsaf waar de zeer ruime trapopgang naar boven zich bevindt. Aan die ruimte grenst ook de afgesloten waskamer met wasmachine- en wasdrogeraansluiting en daar is ook plek voor de elektrische doorstromers; een voor de warmwatervoorziening van de badkamer boven en een aparte voor de keuken en badkamer beneden. De hal heeft een grote glaspartij en een lichtkoepel. Na de hal volgt de grote keuken met een fantastische 6 meter hoogte waar de oude balken nog zichtbaar zijn omdat de oorspronkelijke verdieping eruit is gehaald. Het zadeldak is voorzien van 3 dakramen voor extra veel licht. Er is rekening gehouden met een kookeiland met inductie en Quooker in het midden, twee separate wasbakken en heel veel opbergruimte rondom. Keukenplan is aanwezig en goed ingedeeld met alle juiste stroom-, water en afvoervoorzieningen op de juiste plekken. De keuken heeft tevens een eigen deur naar de patio.

Na de keuken volgt wederom een hal met trap naar een dressingroom. De hal grenst aan een grote slaapkamer van 4 meter hoog, ook met houten balken in het zicht doordat de vliering is verwijderd en het zadeldak is voorzien van 3 dakramen. Verder zijn hier 4 zijramen en openslaande dubbele deuren naar de patio. Deze grote slaapkamer heeft een badkamer en suite (uitgerust met ligbad, dubbele wastafel, hangende wc en elektrische ventilatie) met plat dak voorzien van 2 lichtkoepels.

Als u terug in het woonhuis de trap op gaat komt u op een grote bovenverdieping met 3 afgesloten slaapkamers, ieder met een dakkapel en een badkamer (uitgerust met douche, wastafel, hangend toilet en elektrische ventilatie.

Energielabel is op dit moment C. Na plaatsen van eventuele zonnepanelen zal het energielabel op een A uitkomen. De huidige eigenaar gaat tijdens het verkoopproces verder met het witten van de muren en plafonds. Voor de verbouwing was de woonoppervlakte 206m2.

In de brochure leest u wat er tijdens de gehele verbouwing is gebeurd. Lukt het niet om de brochure te downloaden? Stuur ons dan een mail, dan mailen wij u deze toe!