Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420
Woning foto
Beschikbaar

Zuiderplein 1 in Harlingen

Specificaties

Aantal kamers : 9 (6 slaapkamers)
Woonoppervlakte : 388 m²
Perceeloppervlakte : 375 m²
Bouwjaar : 1611
Energielabel : nvt
Prijs € 795.000 K.K.

Woningomschrijving

Gelegen in het centrum van Harlingen staat dit unieke rijksmonumentale pand met uitzicht over de Zuiderhaven. De woning beschikt over 6 slaapkamers en een prachtige stadstuin! De woning is centraal gelegen en op loopafstand van de supermarkt, het station en de basisschool.

Indeling van de woning
Begane grond:

Via de grote voordeur kom je binnen in de prachtige hal. Hierdoor heb je direct al het gevoel dat je een uniek huis binnen stapt. Halverwege de gang bevindt zich aan de rechterkant een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de riante zonnige tuin. Aan het einde van de gang bevindt zich een werk/praktijkruimte met eigen toilet en wachtruimte met schuifdeur naar de tuin. Verder kom je links in de gang naar de royale woonkamer met grote open haard en uitzicht over de zuiderhaven.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers,  waarvan 4 royale slaapkamers. De badkamer, aparte w.c en een recent gerenoveerd dakterras, waar je heerlijk kan genieten van de zon en de tuin. Het dakterras is recent voorzien van nieuw hekwerk.

Zolder:
Over de gehele lengte van het pand bevindt zich een royale zolder met een nog bestaande dienstbodekamer voorzien van c.v. en waterleiding. 

Informatie
Zuiderplein 1 is een rijksmonument
Deels isolerende beglazing
CV-ketel Zuiderplein 1 Nefit (2016)
Bouwjaar rond 1611 
Buitenkant rond 2016 geschilderd
Nieuwe vorstpannen over het hele dak
8 nieuwe markiezen
Nieuw hek om het dakterras heen